Wil jij ook impact maken in je regio?

Wil jij bouwen aan een betere toekomst? Meld je aan voor een stage of betaalde bijbaan en draag bij aan de projecten van Region of the Future.

Schrijf je vandaag nog in!


Wil je meewerken aan technische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen?

Welkom bij Region of the Future, een samenwerking tussen de MRDH en YES!Delft.
Samen ontwikkelen we innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Zo werken we aan een duurzame en welvarende regio. Op deze website vind je meer informatie over onze projecten, evenementen en partners. 
Doe mee en help ons met bouwen aan de toekomst van onze regio!

Robotica in de openbare ruimte

Robotica kan de openbare ruimte aanzienlijk verbeteren. Robots kunnen helpen bij het opruimen van afval, het onderhouden van openbare voorzieningen en zelfs het bieden van veiligheid en beveiliging. Ze kunnen zorgen voor een schonere en efficiëntere stad. Dit roept ook vragen op, zoals acceptatie door inwoners, werkgelegenheid en indeling van de openbare ruimte. Waar begin je?

Lees meer

Slimme stadsdata
en AI

Stadsdata en AI hebben de potentie om de stedelijke planning en het beheer van de stad te transformeren.

Door de analyse van geodata en data over verkeer, energie, water, bebouwing en nog veel meer, kunnen we betere beslissingen nemen en efficiënter werken.

Hoe zet je dit in voor jouw gemeente?

Lees meer

Energietransitie

Technologische innovaties spelen een belangrijke rol bij de energietransitie in gemeentes. Denk bijvoorbeeld aan slimmere energienetwerken en -opslag, slimmere manieren om te bouwen of nieuwe manieren om energie op te wekken. Deze innovaties kunnen helpen om de overgang naar duurzame energiebronnen te versnellen. Hoe gaat jouw gemeente de doelen op het gebied van duurzaamheid bereiken?

Lees meer
Contact formulier

Schrijf je in!

Laat je naam en contactgegevens achter als je interesse hebt om mee te werken aan een van de Region of the Future teams.

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wil je de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van ons nieuws?
Oops! Something went wrong while submitting the form.